business trip to

Welkom in Tsjechië

Šumava is de Tsjechische naam voor het Boheemse woud. De Šumava regio is een van de mooiste regio's in Tsjechië en het is een geweldige vakantiebestemming voor tal van activiteiten.

Wij hopen dat ons enthousiasme over de Šumava regio u zal overhalen om hier eens op vakantie te gaan en dat deze website kan bijdragen aan de voorpret van uw vakantie in Tsjechië!

kasteel_kasperk_2.jpg

Uw vakantiewoning op Sumava.com

Veel Nederlanders hebben in Šumava een eigen vakantiewoning en willen deze graag ook, wanneer ze er zelf geen gebruik van maken, verhuren. Sumava.com biedt hiervoor nu de ruimte.

U heeft al een eigen pagina voor € 14,- per jaar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wie wij zijn

Deze website is gemaakt door een paar enthousiaste fans van Šumava en haar omgeving. Al vele jaren hebben wij genoten van de schoonheid van de regio en willen dit met deze website delen met de rest van de wereld.

Wij zijn geen reisorganisatie en zijn ook op geen enkele manier verbonden aan een officiële instantie in de regio. Wij willen u wel graag van dienst zijn met de informatie die wij op deze website presenteren maar zijn niet in staat u te voorzien van brochures of ander informatie materiaal.

Poort tot Nationaal park Šumava


nationaal_park_sumava_1.jpg

Šumava

Deze website neemt de Šumava regio erg ruim. Ook de bezienswaardigheden en interessante dorpen in de omliggende "Okressen" zijn omschreven.

kaart_tsjechie_1.jpg
Op slechts 740 km van Nederland vind u een prachtig natuurgebied in Tsjechië waar u fantastisch kunt wandelen, fietsen, kanovaren en paardrijden.

's Winters is Šumava een uitgelezen bestemming voor skiën en langlaufen.

Op cultureel gebied heeft Šumava ook veel te bieden. Neem eens een kijkje in de prachtige kastelen, interessante musea en de idyllische dorpjes.

Doe zelf suggesties

Als je aanvullende of actuele informatie over een onderwerp hebt laat het ons dan weten!

Je kunt je suggesties en vragen aan ons melden via het Contactformulier.

Wanneer je je ervaringen met Šumava wilt delen met anderen of feedback wilt geven op de website kun je een boodschap achterlaten in ons Gastenboek.