business trip to

Vakantiewoning


Het huren van een vakantiewoning is erg populair. En niet zonder reden!
Een vakantiehuis in Tsjechië is relatief veel goedkoper dan in andere populaire vakantielanden. Wanneer u met meer dan 2 personen reist dan is overnachten in een vakantiewoning sowieso goedkoper dan overnachten in een hotel. Zeker als u met kinderen op vakantie bent is het heel prettig dat de kinderen een eigen slaapkamer hebben en u rustig de avond kunt doorbrengen in uw huiskamer of woonkeuken.

landschap_3.jpgU zult veel woning voor uw geld krijgen omdat de woningen meestal vrij groot zijn. Veel woningen hebben de beschikking over een zwembad tijdens de zomerperiode en vaak is er buiten een gezellige vuurplaats gecreëerd zodat het ook tijdens de avonduren behaaglijk vertoeven is in de tuin.

Een bijkomend voordeel van het huren van een vakantiewoning is dat veel woningen verhuurd worden op het platteland, in kleine dorpjes. Als u in een hotel logeert zal dit doorgaans in een stad zijn. Het platteland van Šumava is een oase van rust en de natuur begint voor de deur van uw woning. U zult vrijwel zeker in de directe omgeving gemarkeerde voet- en fietspaden tegenkomen.

In Šumava zijn niet veel aanbieders van vakantiewoningen die beheerd en onderhouden worden door een organisatie, dit vind u meer in het Reuzengebergte. Het voordeel van dit soort organisaties is dat u van te voren precies weet in wat voor soort woning u terecht komt en dat er modernere apparatuur voorhanden is. Het nadeel is dat deze woningen vaak fantasieloos zijn ingericht en deze niet de typische landelijke Tsjechische sfeer uitademen.

landschap_2.jpgWanneer u een vakantiewoning van hoog niveau verhuurt, kunt u uw eigen pagina hebben op onze website waarop u uw woning kunt promoten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Een eigen pagina op www.sumava.com is al mogelijk voor € 14,- per jaar.